ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Keçikıran Ortaokulu

Keçikıran Ortaokulu

05422072757
Adres
KEÇİKIRAN MAH. KEÇİKIRAN KÜME EVLERİ KEEÇİKIRAN İLK OKULU BLOK NO 26A EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp,geleceğe ışık tutmak;Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz,bütün öğrencilerin,eğitim-öğretimlerini sağlamak,onların;milli, manevi değerlere bağlı;kendine,ailesine,ülkesine,tarihe ve tüm insanlığa,karşı sorumluluklarının bilincinde,kendini anlatabilen,bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı,kararlı,paylaşımı bilen,topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08:10/14:30
Kaloriferli
Ulaşım
Ulaşım servisle karşılanmaktadır. Yeni atanan öğretmenler merkezden gidiş geliş yapabilirler. Bütün öğretmenler merkezde ikamet etmektedir. Ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yoktur. Yolumuz asfalttır. Okulumuzda yenileme çalışması yapmış bulunmaktayız.
Servisimiz bulunmaktadır.
Keçikıran Köyü/Merkez/Şanlıurfa
İl merkezine uzaklık 30 km´dir.
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
Gap Yeşil İnovasyon Projesi